Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak odstranit chybu 2738

Od: kori odpovědí: 4 změna:

Dobry den, nevenoval jsem tomu pozornost ale uz u nekolika programu (př.: Autocad 2012) se mi ukazuje a ukazovala chyba "interni chyba 2738" hledal jsem hodne na googlu a nasel jsem par navodu ale ani jeden nefungoval (vymazat nejake registry atd..) ted potrebuju nutne nainstalovat acad 2012, jak chybu odstranit?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

susa*
hodnocení

0x

Je dobré uvést na jakém OS k tomu dochází. Hádám Win7 x64.

kori
hodnocení

ano jde o windows 7 64 bit

susa*

Vše se točí kolem knihovny vbscript.dll.

Příčin může být několik. Soubor může být poškozen, napaden, neexistuje, nebo je špatně registrován v registrech apod.

"Nejjednodušší" řešení je reinstal win7 popř. bych vyzkoušel ještě obě instalace Autocadu (32bit, 64bit).

Pokud by reinstal win nepomohl, lze to řešit jednodušeji, než hledat příčinu v možné nákaze systému či ovlivněním jiným sw či ovladačem hw. Někde psali i vazbu na ovladače grafické karty.

Důležité je, že AutoCAD 2012, dle požadavků. lze provozovat na win7.

asasasasasa
hodnocení

0x

Zkus přeinstalovat Visual Basic. Ten soubor k němu patří.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]