Nejste přihlášen/a.
Dobry den, nevenoval jsem tomu pozornost ale uz u nekolika programu (př.: Autocad 2012) se mi ukazuje a ukazovala chyba "interni chyba 2738" hledal jsem hodne na googlu a nasel jsem par navodu ale ani jeden nefungoval (vymazat nejake registry atd..) ted potrebuju nutne nainstalovat acad 2012, jak chybu odstranit?
Vše se točí kolem knihovny vbscript.dll.
Příčin může být několik. Soubor může být poškozen, napaden, neexistuje, nebo je špatně registrován v registrech apod.
"Nejjednodušší" řešení je reinstal win7 popř. bych vyzkoušel ještě obě instalace Autocadu (32bit, 64bit).
Pokud by reinstal win nepomohl, lze to řešit jednodušeji, než hledat příčinu v možné nákaze systému či ovlivněním jiným sw či ovladačem hw. Někde psali i vazbu na ovladače grafické karty.
Důležité je, že AutoCAD 2012, dle požadavků. lze provozovat na win7.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.