Nejste přihlášen/a.
Jak zablokovat v avastu automatickej test exe souboru? po stazeni napr. hry v exe se po dostazeni pc fatalne zaseka diky debilnimu avastu a jeho debilnimu testu kterej sem nikdy nechtel a nepotreboval.. jak to vypnout? Jinej antivir nechci, mam starej pc a vetsina novejch antiviru dela strasnej bordel.Avast svoji funkci plni a pri normalnim chodu si bere max 20mb z ram ale jak dojde na stazeni exe tak totalne vysaje ramku a cpu se poti na 100% a autotest bezi klidne i pul hodiny pricemz je pc zamrzlej tak ze se ani kurzor nehne.
Dobrý den, nevím přesně, zda a kde by se toto dalo v programu nastavit, ale je to asi jedna z jeho podstatných funkcí, pro kterou se používá. Od jisté doby jsem se už přestal o problematiků virů v PC zajímat, ale dříve se říkalo, že vir se může dostávat do PC právě v souboru EXE (tam je nějak "přilepen"). Jinak, projděte si nastavení programu a bude tam jistě výběr možností, jak se má program chovat. Ale, bez kontroly souborů EXE se účinnost antivirového programu dosti ztrácí. Zdravím!
doplněno 01.02.14 23:45:Já jsem to přestal řešit, protože pro internet používám OS Linux. Kdybych zůstal pod OS Windows, tak bych antivir používal. Ono, už i tak je to docela dobrodružství, protože OS Windows viry přitahuje. Ale, když antivir vypnete, tak se PC a práce na něm značně zrychlí. Potom stačí asi jen občas projet PC antivirem (třeba přes noc) a vyčistit.
Chapu ze pokud tu funkci vypnu, ac nevim jak, bude antivir k nicemu ale tu fuknci chci vypnout jen pocas instalace.. pokud by slo o vir, antivir by ho zpetne stejne nasel. Prozatim pri instalacich vypinam antivir uplne a nic se zatim nepokazilo. Je vubec nutne mit antivir? Samozrejme za predpokladu ze denne si poctu emaily, poctu si zpravy, kouknu na soc. site, obcas neco stahnu coz nasledne projedu Spyware terminatorem a obcasne stahnu neco ke koukani.. na nic vic pc temer nemam.
vždyť sám píšeš, že jde vypnout, proč ho tedy nevypneš u stahování té hry?
Jinak osobně jsem antiviry vyházel ze svých počítačů pryč a nechám to jednou do měsíce projet ESET Online Scannerem.
Když už bych chtěl antivir mít, tak asi Microsoft Security Essentials, přišel mi nejméně náročný, ale stejně bylo zpomalení znát.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.