Nejste přihlášen/a.
ahojte prosím chci se zeptat proč mi nejde na videu obraz a zvuk mi jde,třeba na seznamu ukazují o sopce obrázek tam je kliknu na spuštění a slyším jen zvuk bez obrazu a nebo více videí na seznamu,nevíte prosím čím to je? dříve to hrálo , jinak vše přehrává normálně: youtube i filmy hrají bez problémů není vymazán nějaký program?prosím o radu moc díky
Dobrý den, patrně jde spíše o videa na serveru Novinky. Zkoušel jsem tam přehrát to video o sopce a jde to normálně. Pokud nemáte problém na jiných stránkách (a video se tam přehrává), tak zkuste vymazat cookies a mezipaměť svého prohlížeče (najdete to v jeho nastavení) nebo zkuste tu stránku otevřít v jiném prohlížeči. Zdravím!
doplněno 02.02.14 22:19:Nemáte zač. Myslel jsem si, že po vyčištění prohlížeče, jeho vypnutí, zapnutí a načtení stránky Novinky, by to mělo fungovat. Ještě to zkuste.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.