Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Redukce molex - 8pin

Od: ondra97* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

dá se koupit někde redukce z molexu na 8mi pin pro napájení CPU? Na předních cz e-shopech jsem nic takového nenašel tak se ptám jestli to vůbec existuje. Řeším problém že jsem si podle kamaráda který se "vyzná" v počítačích nakoupil komponenty a dnes při montáži PC jsem zjistil že deska pro napájení potřebuje 8mi pin konektor a zdroj má jen 4pin našel jsem redukci 4pin-8mi pin ale to prý nijak nepomůže. Údajně proto že mám AMD procesor a ten potřebuje víc "šťávy" zkoušel jsem zapojovat spodní část 8mi pinu 4 pinem a obrazovka nic. Pak mě napadlo dát vedle sebe 4pin original ze zdroje a 4pin redukci ( molex 4pin ) ale ty by se tam asi nevtěsnaly a nevím jak by to reagovalo . Jinak molexu mám jen jednu větev. Předem děkuji za odpovědi

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

1x

Tu redukci 4-->8 klidně použij, jde jen o to, aby zdroj na té větvi mohl poslytnout potřebný proud, což určitě může. A kamaráda pošli [ty víš kam].

ondra97*
hodnocení

S tím posláním do ... už se stalo ,ale ta redukce co jsem našel už se neprodává. Když se podívám na alternativy které jsou pod tímto produktem tak to ukazuje LAN kabely takže nevím.

praivo*
ondra97*
hodnocení

Tak děkuji za odkaz ale před chvílí jsem našel tu samou i s poštovným docela levně. Aspoň se tváří že je ta samá jako na vašem odkazu : aukro.cz/...

praivo*

Tak si ji kup, ne?

ondra97*
hodnocení

Už jdu na to. Děkuji moc za rady

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]