Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Častý restart Explorer.exe

Od: tmasek odpovědí: 4 změna:

Dobrý večer,

najde se tu odborník, který dokáže z této chybové hlášky vysvětlit, proč se mi neustále na nově (třikrát za sebou zformátovaný) nainstalovaném systému děje hláška, že explorer.exe přestal pracovat a proces se restartuje?

Název chybující aplikace: Explorer.EXE, verze: 6.1.7601.17567, časové razítko: 0x4d672ee4
Název chybujícího modulu: SHELL32.dll, verze: 6.1.7601.22403, časové razítko: 0x51f1ddcb
Kód výjimky: 0xc0000005
Posun chyby: 0x0000000000282c8b
ID chybujícího procesu: 0x7b8
Čas spuštění chybující aplikace: 0x01cf1e3c95be6660
Cesta k chybující aplikaci: C:WindowsExplorer.EXE
Cesta k chybujícímu modulu: C:Windowssystem32SHELL32.dll
ID zprávy: 39846a40-8a32-11e3-a952-b268c7b4b761

Popřípadě poradit, jak nebo čím průzkumníka Windows opravit? (prosím né reinstalací systému). Jedná se o 64bitový Windows 7 pro.

Díky moc

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ewrt
hodnocení

0x

Je třeba, abyste aktualizoval internet eplorer na novou verzi IE 11 z tohoto odkazu microsoft.com/... následně po restartu systému celý počítač aktualizujte tak, že v ovládacích panelech klikněte na Windows update a následně vyhledat aktualizace a pokračujte dále. Pokud nemáte systém pravidelně aktualizovaný, trvá to dost dlouho, než bude hotovo.

Jak s dotazem souvisí Internet Explorer? :(

tmasek
hodnocení

Díky, asi jste se přehlédl, netrápí mě IE (Internet Explorer), nýbrž Explorer.exe (průzkumník Windowsu)... Ale i tak díky za radu.

PS: Samozřejmě mluvím o zcela aktuálizovaném Windowsu

anunnaki*

Mám ten samý problém,jen jsem zatim našel pouze neštastníky kterým nikdo neporadí,paradoxně rady zde : support.microsoft.com/...

jsou k ničemu !§

Stejně jako už otravný : Hledání řešení problému... OS si neumí poradit s chybou,která se týká souboru jeho samotného, tedy explorer.exe ,protokoly-online nápovědy : k ničemu.

Nechápu,proč bych se měl zbavovat náhledu miniatur,což je př.jedna z "rad"co nezabere a doporučuje jí samotný Microsoft§.

Až příliš často vidím nežádanou činnost v legal Windows 7 ! (viz obrázky)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]