Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mechanika DVD často nefunguje

Od: cechla odpovědí: 4 změna:

Dobrý den. potřebuju poradit mám mechaniku a nějako mě blbne když zapnu počítač běží asi 20 minut a pak když tam chci dát CD tak nenaběhne nebo když instaluji hru tak se mě vypne instalace a ukáže mi to že DVD_rom je prázná. a vůbec se nerozběhne proto musím restartovat comp a zachvily běží děkuji za odpověd

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

al bunda*
hodnocení

0x
Jestli je mechanika tak cca dva roky stará, tak pravděpodobně umírá. Ale třeba nestačí zdroj, nebo je slabé chlazení...
Dáváš málo informací.

cechla
hodnocení

ta mechanika je pul roku stará chlazení mám od zelnera za dvanácet cely komp je novy od vanoc takle bych to řek.. ale možná to bude tím zdrojem on má chlapec jenom 400
al bunda*
Pak je to na reklamaci.
400 watový zdroj není až tak slabý. Záleží ale na výrobci. Pokud máš možnost, vyzkoušej tu mechaniku ještě v jiném PC.
Jestli máš PC kupován jako sestavu, tak do toho nevrtej a vyreklamuj to celé. (Ověř si, ale, že ty CD so tam strkáš jsou jinde čitelné)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]