Nejste přihlášen/a.
chtel jsem vedet co mam s Pc mam HP compoq dx6100 mt a chtel jsem ho vicistit vifoukat a dal jsem ho spatky do puvodniho stavu zapojil kableble tak jak to bylo a vada je ta ze mi sviti kontrolky na hdd zelene cos je v poradku a na zdroj cervene chci vedet proc cervene jelikos se mi obrazovka vipne porat te mi prosim co nejrychleji diky Choze.
s těma LEDkama je to úplně jednoduché, zapojil jsi je blbě. Místo jedné jsi zapojil druhou.
S nefunkčností ti takhle obecně fakt neporadím, vypadá to, že jsi na něco zapomněl, nebo blbě zapojil, nebo svým neodborným hrabáním zničil.
doplněno 31.01.14 14:44:na vyfoukání prachu stačí oddělat bočnici a profouknout kompresorem, případně ještě zaseknout lopatky větráku, aby je proud vzduchu neroztočil a nedošlo ke zničení ložiska. Nic není potřeba odpojovat
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.