Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pc zakladni deska a zdroj

Od: choz odpovědí: 2 změna:

chtel jsem vedet co mam s Pc mam HP compoq dx6100 mt a chtel jsem ho vicistit vifoukat a dal jsem ho spatky do puvodniho stavu zapojil kableble tak jak to bylo a vada je ta ze mi sviti kontrolky na hdd zelene cos je v poradku a na zdroj cervene chci vedet proc cervene jelikos se mi obrazovka vipne porat te mi prosim co nejrychleji diky Choze.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Asi jsi tam něco blbě zapojil nebo zničil (ohnul, ulomil apod...) Chtělo by to detailnější popis.to jsi ho celý vykuchal ven i s deskou nebo jak?

hodnocení

0x

s těma LEDkama je to úplně jednoduché, zapojil jsi je blbě. Místo jedné jsi zapojil druhou.

S nefunkčností ti takhle obecně fakt neporadím, vypadá to, že jsi na něco zapomněl, nebo blbě zapojil, nebo svým neodborným hrabáním zničil.

doplněno 31.01.14 14:44:

na vyfoukání prachu stačí oddělat bočnici a profouknout kompresorem, případně ještě zaseknout lopatky větráku, aby je proud vzduchu neroztočil a nedošlo ke zničení ložiska. Nic není potřeba odpojovat

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]