Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Instalace W8 problem rozdělení disku

Od: rockafeller* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den a ahoj všem,

prosím vás o radu. Instaluji W8 Pro x64 verzi na ntb Lenovo. Předchozí systém byl W7 Ultimate x64. Problém spočívá v tom, že windows nemohu nainstalovat na žádný oddíl na disku (viz obr. 1): nemohu vyrvořit systémový oddíl, ani je nemohu nainstalovat na primární (hláška viz obr. 2).

Mohl by mi prosím někdo poradit? Je to nutné. Na internetu jsem nic nenašel. Děkuji

Instalace W8 problem rozdělení disku
Instalace W8 problem rozdělení disku #2

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ijhoi
hodnocení

0x

1. Odstranit všechny oddíly

2. Vytvořit oddíly (vytvoří se i Rezervováno systémem 300MB)

3. Formátovat oddíly

4. Instalovat do C

rockafeller*
hodnocení

Děkuji, toto jsem zkoušel, několikrát, ale bohužel bez úspěchu.Bylo nutné převést gpt na mbr.

Nakonec jsem to vyřešil přes příkaz diskpart (spuštěno přes shift+F10) a postupoval dle návodu zde: sevenforums.com/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]