Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koupit hry nové nebo bazar

Od: samfischer odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

chci si koupit dvě hry, ale nemůžu se rozhodnout jestli nové nebo bazarové.

Cena obou bazarových her je 678,-Kč, cena nových 848,-Kč (stejné tituly)

Jedná se o hry na X360 takže žádný steam nebo kód to chtít nebude, ale nemůžu se rozhodnout.

Do čeho by jste šli Vy?

Díky za názory.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

cuca*
hodnocení

0x

Jelikoz te nemuzeme navadet k zadne nezakonne cinnosti, kup nove.jak koukam propastny rozdil tam neni.myslim v cene.

doplněno 31.01.14 12:58:

OMLUVA.zamenila jsem bazar za nelegalni kopii.omlouvam se.

frantisekpetru*

A v čem je koupě bazarové hry na XBOX nezákonná?

hodnocení

0x

Sám jsem koupil několik bazarovek na xbox,ale tam to byla třeba třetinová cena proti nové a všechny byly v pohodě, ale ten rozdíl v ceně tady opravdu není tak veliký. Už jen z pohledu záruky bych koupil ty nové.

hodnocení

0x

Také sem tam kupuji bazarovky, a nikdy jsem s nimi problém neměla, ale šlo většinou o poměrně rozdílnou částku hry nové a pořízené v bazaru. Tady bych určo šla do těch nových, jak píše "kolega" :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]