Nejste přihlášen/a.
ahoj, z ničeho nic mi začal steam když ho spustím ukazovat, že se nelze připojit k internetu, přitom připojen jsem. Nevíte někdo co stím? Stalo se to někomu? Zkusil jsem restarovat PC a nepomohlo to. Steam využívám asi 2 měsíce a do dnešního dne jsem s ním neměl problém.
Teď funguje (tedy mně). Startuje se mi se spuštěním Win, někdy s ním je problém a stačí jej zavřít a nastartovat ručně, zatím se na tento druhý pokus vždy "chytil"...
V případě, nemožnosti přihlášení na Steam doporučuji kouknout na tuhle stránku, kde je napsané jestli jsou servery Steamu v provozu či nikoliv. Pokud to píše "Steam is up." , ale stejně se nedá přihlásit, tak je někde problém, jinak stačí pár minut počkat a za chvíli to zase půjde.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.