Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s grafickou kartou II

Od: patronka* odpovědí: 3 změna:

Dobrý večer, včera jste mi vysvětlili, že posílení paměti integrované karty je nesmysl, tak se teď ptám, zda by bylo možno osadit další grafickou kartu. Procesor Intel(R) Petium (R) 4 CPU 2.80 GHz, základní deska IBM 8185 PGL, RAM 2 x 1 GB Zeppelin. K dispozici jsou 3 volné sloty PCI ( 2 x J 901I - 32 bit, 1 x J 1001I - 32 bit dlouhé ) a 1 x AGP - 32 bit dlouhý.

V úvahu by přicházel zřejmě ten poslední, ale netuším, jestli to utáhne zdroj.

>fido

Děkuji :)

doplněno 31.01.14 11:02:

Údaje o zdroji neumím nikde najít, měl byt to být typ pro IBM ( menší bedna ). Právě proto jsem dotaz položila abych se dozvěděla ty "dobré parametry" :). Původní otázka se nezobrazila celá, bylo tam vysvětlení, proč si zatím nepořídím nový PC, ale baví mne vylepšovat tento.

Fido nabízí zřejmě ten vhodný, ale nevím jak se domluvit, když nemůžu použít vnitřní poštu. *slunce*

doplněno 31.01.14 14:52:

Tak mám asi po žížalkách, zdroj je pouze 200 W. Když už jsem se ale musela podívat do vnitřností compu, tak jsem objevila, že ve slotu AGP je cosi vloženo a má to výstup DVI. Podařilo se mi vyfotit jen mizerně štítek, netuším, co to může být.

Problém s grafickou kartou II
Problém s grafickou kartou II #2
Problém s grafickou kartou II #3

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jako "posílení" ne, pokud to nepůjde do CrossFire, leda jako rozšíření na další plochu (monitor).

doplněno 30.01.14 21:16:

Teď čtu, že byla řeč o původní integrované grafice, lol...

praivo*
hodnocení

0x

V pohodě, jen si sežeň kartu s dobrými parametry. Pak by mělo stačit jen ji v BIOSu povolit (pokud to bude potřebné) a přepojit monitor na ni.

torr
hodnocení

0x

Zdravím je vzláštní ,že se ptáte na to jestli vám graf.utáhne zdroj.Ale ten vůbec neuvedete?Podle staří stávajících komponent nebude problem na bazaru najít graf. kartu bez přídavného napajení a tím eliminovat problém se zdrojem...ale to je jen úvaha..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]