Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, včera jste mi vysvětlili, že posílení paměti integrované karty je nesmysl, tak se teď ptám, zda by bylo možno osadit další grafickou kartu. Procesor Intel(R) Petium (R) 4 CPU 2.80 GHz, základní deska IBM 8185 PGL, RAM 2 x 1 GB Zeppelin. K dispozici jsou 3 volné sloty PCI ( 2 x J 901I - 32 bit, 1 x J 1001I - 32 bit dlouhé ) a 1 x AGP - 32 bit dlouhý.
V úvahu by přicházel zřejmě ten poslední, ale netuším, jestli to utáhne zdroj.
>fido Děkuji Údaje o zdroji neumím nikde najít, měl byt to být typ pro IBM ( menší bedna ). Právě proto jsem dotaz položila abych se dozvěděla ty "dobré parametry" Fido nabízí zřejmě ten vhodný, ale nevím jak se domluvit, když nemůžu použít vnitřní poštu. Tak mám asi po žížalkách, zdroj je pouze 200 W. Když už jsem se ale musela podívat do vnitřností compu, tak jsem objevila, že ve slotu AGP je cosi vloženo a má to výstup DVI. Podařilo se mi vyfotit jen mizerně štítek, netuším, co to může být.. Původní otázka se nezobrazila celá, bylo tam vysvětlení, proč si zatím nepořídím nový PC, ale baví mne vylepšovat tento.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.