Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Facebook - jak zjistit nejpoužívanější slova

Od: ellhonza* odpovědí: 5 změna:

Kdysi jsem viděl aplikaci, která dokáže ukázát prvních pár slov co v chatu používáme nejčastěji. Nemáte tušení jak se nazývá..? :) Díky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

"Která slova nejčastěji používáš" se aplikace jmenuje

doplněno 30.01.14 16:05:

mně funguje bez problémů - kliknu na "To se mi líbí" vpravo v rohu a pokračuji dále, nikam to nepřesměrovává

doplněno 30.01.14 16:11:

další: Kdo si o tobě nejvíc píše, Kdo si nejčastěji prohlíží tvé fotky, Kdo tě nejvíc vzpomíná, Řeší tě přátelé za tvými zády, S kým si nejvíc rozumíš apod...

ellhonza*
hodnocení

Mě vůbec "lajk" tam je, ale okamžitě mě to vždy vyhodí na jinou aplikaci..

ellhonza*
hodnocení

To mi zrovna nefunguje okamžitě mě to přesměruje na jinou aplikaci a pořád takto dokola. O nějakých jiných takových aplikacé co v nich uvidím mé statistiky nevíte? celkem zajímavé.. :)

jamamba*
hodnocení

0x

Dobrý večer, zkuste tohle google.cz/...

spárujete s facebookem a vyhodí Vám to spoustu grafů, včetně nejpoužívanějších slov, nejčastěji vyhledávaných slov, atd, atd.

ellhonza*
31.01.14 18:59
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]