Nejste přihlášen/a.
Zdravím, máte prosím někdo zkušenosti s mobilním internetem do notebooku? Dostali jsme flashku a tak to zkouším... ale je to nějaké po...né
.
Nainstalovala jsem to je OK. Zresetovala PC a normálně mi naskočí. ALE jakmile chci zadat pin normálně mi to vyhazuje klávesnici i myš-pak nereagují.
Beúúúúú co s tím? Pomóóc
Já mám, záleží od jakého máte operátora? A pokud vám to vyhazuje klávesnici zkuste ten pin zrušit, normálně vložíte sim do mobilu a pin zrušíte
doplněno 30.01.14 19:52:aha onoo vám to vyhazuje klávesnici ted jsem si toho všimla a pochopila to zkuste napsat toho operátora kdyby to byl T-mobile mohu vám poradit. Popřípadě pokud je to třeba O2 zavolejte na jejich bezplatnou infolinku jsou tam ochotní poradí vám
Dík, je to O2 a k nim jsem volala, rptože nezaktivovali SIM. Zítra to zkusím znova. Dobrou.
Tak jsem to nechala přes noc "odpočinout" . A ještě dneska jsem došla na O2 do prodejny. A je zajímavé, že jsem se jen zeptala, co tedy s tím a oni, že to budu muset poslat na reklamaci.
Ale pro jistotu, jsem to ještě jednou zkusila, abych ze sebe nedělala zbytečně "trubku" a ejhle...funguje
.
Takže...heuréka
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.