Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč mi nejdou psát písmena

Od: fesojrihaa odpovědí: 9 změna:

Dobrý den, moc prosím o radu.Dostal jsem notebook Extensa 5635 Z -ACER- a chtěl jsem psát přehlasované a,ale bohužel žádný z mnou zkoušených pokusů nebyl úspěšný.Na klávesnici jsou tato písmena vyznačena zeleně, ale nějak nejsou funkční. Poradil by mi prosím někdo z čtenářů, kdo má více zkušenností s notebooky? Děkuji za případné odpovědi-Fesoj.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Zde máte mapu znaků lib.cas.cz/...

buss
hodnocení

1x

Tož německou klávesnici, CZ to nezná a co tak přes Alt + 132, mapa znaků?

fesojrihaa
hodnocení

Autor -buss-díky,díky,díky-funguje to .fesoj

wladi*
hodnocení

0x

Zkuste stisknout současně Shift a levý Alt.Při prvním stisknutí mám AJ, při dalším stisknutí NJ, další stisknutí vrátí ČJ.

buss

Joo, když si ji nainstaloval...

fesojrihaa
hodnocení

Autor -wladi- tak tento návod také bohužel nefunguje.-fesoj-

praivo*
hodnocení

0x

Zeleně? Co [Fn] + [klávesa]?

fesojrihaa
hodnocení

Autor-praivo- tak tenhle návod bohužel na mém notebooku nefunguje.-fesoj-

hop®
hodnocení

0x

Na mém NB (HP) lze přehlásku napsat podobně jako háček poslední klávesou v řadě asdfghjklů§¨ hned vedle Enteru...

doplněno 30.01.14 20:50:

Co máte mezi Backspacem a Enterem?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]