Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s grafickou kartou

Od: patronka* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, mám PC se základní deskou IBM 8185 PGL a integrovanou grafickou kartu Intel (R) 82865G - 96 MB, podporuje max DirectX 7.00. Potřebovala bych vědět, zda by šlo v BIOSu nastavit zvýšení paměti pro GK na 256 MB s podporou DirectX 9.00.

Pokud to nepůjde, položím další otázku stran doplnění o další grafickou kartu a dodám příslušné parametry z Reportu Everest. Nejspíš bude potřeba informace o volných slotech.

Děkuji. Patronka

doplněno 29.01.14 22:33:

Pro praivo® - já tu nejsem nová, ale "staronová", z technických i osobních důvodů jsem si dala dvouletou pauzu. Děkuji za pochvalu, to potěší. Patronka :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Ne, nelze navýšit podporovanou verzi DirectX, možná lze zvětšit grafickou paměť, ale pro takovou integrovanou "nouzovku" je 96 MB až až :)

praivo*
hodnocení

2x

Sice neporadím, neboť vše potřebné již napsal @mikihans, ale musím tě pochválit za velice dobře položenou otázku, takových je tu opravdu hodně málo.

fido*
hodnocení

0x

Z posledního, nebo toho předposledního mi tu leží nVidia 6600GT s minimálně 256 MB, kdybyste měla zájem.

S vašeho dotazu usuzuji, že velké zkušenosti nemáte, když se ptáte na toto a tak obdivuji odvahu šáhnout do Biosu.

Pokud si uvědomuji tak tohle stejně v Biosu neuděláte. max nějaké navýšení clock, ale to bude minimum.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]