Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
odinstalovávala jsem programy, co už jsem nepoužívala a nějak se mi povedlo, že jsem odinstalovala i zvukovou složku pc. Jednoduše zvuk nefunguje a ikonka repráku na liště taky zmizela..(jsem prostě šikovná)
Víte někdo, jak to napravim?
Nevím, jaký máte operační systém. Pro WXP najdete návod zde. Rozklikněte si tam tento řádek:
+ Použití nástroje Obnovení systému k obnovení předchozího stavu systému Windows XP
pokud tuhle tu kravinu nepoužívá tak bod obnovení ani možná nemá. Je to největší nesmysl co MS vymyslel.
Většinou vždy pomáhá nově nainstalovat všechny zvukové karty, asi tedy jen jedné. Vše se obnoví a většinou funguje. Zkontrolovat zda není zvuk vypnutý náhodou i SW
Body obnovení se většinou dělají automaticky při upgrade SW. Tahle "kravina" mě už mnohokrát zachráníla !
Přesně tak, bod obnovení není kravina, naopak je to naprosto geniální věc. Hlavně pro laika, kterej něco zmrší a já mu mám po telefonu, aniž bych na to viděl, vysvětlit, jak to opravit. Bod obdovení už mi ušetřil mraky vysvětlování a starostí. V tomhle případě je bod obnovení pro paní to nejlepší řešení.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.