Nejste přihlášen/a.
Kabelovka nám nabízí zrychlení internetu z 30 Mb na 100 Mb za 50 Kč měsíčně. Vyplatí se to? Bude to rychlejší? Máme 1 stolní PC a 2 notebooky připojené wifinou. Rychlost se nám zdá v celku dostačující.
Záleží, odkud stahujete (jestli vůbec). Na prohlížení internetu a běžné stahování je 30 Mbps až až, žádný FREE server vám ani takto vysokou rychlost nenabídne.
Pokud rád stahujete z placených serverů nebo torrentů, 100 Mbps možná využijete.
Mám teď 20 Mbps download a upřímně, málokdy tu rychlost využiju.
Jakákoliv odpověď bude subjektivní.
Já mám internet mnohem pomalejší a stejně většinou není rychlost využita naplno. Nicméně možná by některé servery dokázaly 100 Mb vytlačit, takže jestli pro vás 50 Kč nic neznamená, klidně si to pořiďte. Jestli váháte a se současnou rychlostí jste spokojeni, nechte si, co máte.
Hm. Tyhlety jejich letákový čísla jsou s prominutím k h0vnu. Záleží na bitech a bytech a na garantovaném nebo agregovaném připojení. Nakonec se 100 Mjánevímco může dost lišit od skutečnosti... Může, nemusí. A navíc tyhle nabídky mají malým písmenkem napsáno, že je to zaváděcí cena na rok a pak vám dají plnou pálku.
... proč se tak ptáš? 50 je opravdu rychlejší než 20 a pomalejší než 100. Zaplatíte víc a zda se to vyplatí .. sam o tom pochybujěš. Zda potřebuji na zobrazení stránky jedno mrknutí oka nebo dvě .. nevím zda to vůbec řešit. Zda na stažení filmu potřebujete 8 minut nebo 5 , není v tom rozdíl. jedině by ta uvaha stála za řeč, pokud máte doma serverovnu nebo pokud NET dál prodáváte. Jinak je to zbytečné. Na druhé straně 50 korun nikoho nezabije, .. tož NEKUP TO
Udávané rychlosti jsou maximální a ideální, v životě jich v praxi nedosáhnete. Rychlost se pravděpodobně zvýší, anebo naopak, už jsem zažil případ, že zařazením mezi "rychlejší" uživatele se rychlost snížila - bylo na tu rychlost více uživatelů - dotyčný to párkrát změřil a poskytovatel neuměl vysvětlit, tak nevím. Zase 50,- měsíčně je i dnes docela sranda, horší to snad nebude, já bych do toho šel, pokud to není spojeno s nějakým úvazkem na dva roky nebo tak... Zjistěte si radši předem podmínky smlouvy...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.