Nejste přihlášen/a.
Ahoj, co je potřeba pro připojení k internetu přes Wifi poskytovatele? Nějakou anténu, kterou namontuje technik a WIFI router? Máme internet přes DSL od O2 a s WIFI poskytovateli nemám zkušenost. Děkuji
Stačí od O2 ať vám dodají zařízení s wifi a mužete přijímat.
doplněno 29.01.14 17:29:napříklat toto o2.cz/...
doplněno 29.01.14 17:32:zaplatíte jen to zařízení a dále již vše máte v ceně připojení co máte.
Ne, to si nerozumíme... Doma máme internet od O2, ale přemýšlíme o internetu na chalupě. A tak se dopředu ptám, co je potřeba pro internet od wifi poskytovatelů.
To dodá, to už jsem si zjišťoval. Dřív než ho budu kontaktovat, mě zajímá co budu potřebovat. Jak se to liší od internetu přes DSL od O2. Tam mám jen z telefonní zásuvky veden kabel do routeru a z něj do PC a na notebooku jedu přes wifi.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.