Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Restartování prohlížeče Firefox

Od: kubik* odpovědí: 6 změna:

Mam asi pro vetsinu lidi smesny dotaz chci si v prohlizeci dat vychozi nastaveni a pise mi to ze musim restartovat prohlížeč Firefox. Prosim jak na to

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, stačí ukončit program Firefox (křížkem vpravo nahoře) a pak ho znovu spustit. Zdravím!

doplněno 29.01.14 16:20:

Jinak řečeno - nastavíte, vypnete program a znovu spustíte.

doplněno 29.01.14 16:24:

Nastavujete výchozí nastavení nebo nastavit Firefox jako výchozí prohlížeč?

doplněno 29.01.14 16:46:

Pokud nastavujete ten výchozí prohlížeč, tak si nejdříve otevřete Internet Explorer a v jeho nastavení zrušte volbu o výchozím prohlížeči a uložte změny. Potom nastavujte ve Firefoxu.

Třeba to pomůže.

kubik*
hodnocení

to sem prave skousel vypnout krizkem i restartovat notas ale porad zadna zmena

kubik*
hodnocení

kdyz si davam otevrit novy panel tak sem tam driv mel na vyber s nekolika stranek ktere sem navstevoval a ted se mi zde objevi avg vyhledavani, podobny jak stranka google a je navrchu napsany obnovit vychozi novou kartu rozkliknu a je tam Zobrazit vyhledávací políčko AVG Secure Search na nové záložce prohlížeče a to policko necham volny jako ze to nechci zobrazit a dam potvrdit. a kdyz zapnu znova prohlizec tak je to tam zas

kubik*
hodnocení

a jak to potvrdim tak je v zavorece jeste napsany ze (Změny se projeví až po restartování prohlížeče Firefox.)

Odinstaluj a nainstaluj znovu, je to chvilka.

ben®

Dobrý den, nejsem si jistý, zda jsem pochopil problém, ale zkuste klepnout na Historie, tam na Zobrazit celou historii, následně Import a záloha / Obnovit. Tam vybrat nejstarší datum a použít. Mám starší Firefox a pro OS Linux, tak to může být v tom Vašem trochu jinak. Můžete vyčistit i mezipaměť a cookies Firefoxu (v jeho nastavení). Zdravím!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]