Nejste přihlášen/a.
Mam asi pro vetsinu lidi smesny dotaz chci si v prohlizeci dat vychozi nastaveni a pise mi to ze musim restartovat prohlížeč Firefox. Prosim jak na to
Dobrý den, stačí ukončit program Firefox (křížkem vpravo nahoře) a pak ho znovu spustit. Zdravím!
doplněno 29.01.14 16:20:Jinak řečeno - nastavíte, vypnete program a znovu spustíte.
doplněno 29.01.14 16:24:Nastavujete výchozí nastavení nebo nastavit Firefox jako výchozí prohlížeč?
doplněno 29.01.14 16:46:Pokud nastavujete ten výchozí prohlížeč, tak si nejdříve otevřete Internet Explorer a v jeho nastavení zrušte volbu o výchozím prohlížeči a uložte změny. Potom nastavujte ve Firefoxu.
Třeba to pomůže.
kdyz si davam otevrit novy panel tak sem tam driv mel na vyber s nekolika stranek ktere sem navstevoval a ted se mi zde objevi avg vyhledavani, podobny jak stranka google a je navrchu napsany obnovit vychozi novou kartu rozkliknu a je tam Zobrazit vyhledávací políčko AVG Secure Search na nové záložce prohlížeče a to policko necham volny jako ze to nechci zobrazit a dam potvrdit. a kdyz zapnu znova prohlizec tak je to tam zas
a jak to potvrdim tak je v zavorece jeste napsany ze (Změny se projeví až po restartování prohlížeče Firefox.)
Dobrý den, nejsem si jistý, zda jsem pochopil problém, ale zkuste klepnout na Historie, tam na Zobrazit celou historii, následně Import a záloha / Obnovit. Tam vybrat nejstarší datum a použít. Mám starší Firefox a pro OS Linux, tak to může být v tom Vašem trochu jinak. Můžete vyčistit i mezipaměť a cookies Firefoxu (v jeho nastavení). Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.