Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Při čistění notebooku mě to odhlásí

Od: matrix* odpovědí: 7 změna:

Zdravím, vážení rádcové. Když vyčistím notebook a následně rastartuji, tak mě to vždy odhlásí ze všech aplikací ( youtube, seznam, google, facebook atd.) Kde může být problém? Potom se musím znova ke všem aplikacím přihlašovat. Předem děkuji za přínosné odpovědi. :)

doplněno 29.01.14 16:55:

Všem díky za odpověď, ale jaksi jsem vůbec nepochopil, jak to udělat, aby mě to neodhlašovalo :) . Čistěním myslím Advanced a následné rastartování..Prosím trošku polopaticky, jsem laik. Co mám udělat, aby mě to neodhlašovalo?!

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

3x

ASC odinstaluj (umí zničit systém) a nainstaluj CCleaner.

matrix*
hodnocení

ASC požívám 3 roky a ještě mě to nic nezničilo :)

doplněno 29.01.14 17:11:

Chyba ne požívám, ale používám :)

hop®

Nezničil, ale "ničí" Vám to loginy! ;) I já bych doporučil Ccleaner místo ASC...

hodnocení

2x

A vy myslíte slovem "vyčistit" notebook?

hodnocení

2x

Vyčištěním si zároveň mažete historii (lze změnit v nastavení) a tím odstraníte i své přihlašovací údaje.

praivo*

Historie ≠ přihlašovací údaje.

praivo*
hodnocení

1x

V CCleaneru (?) odškrtni mazání cookies.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]