Ahoj, koupil jsem si monitor Acer X193W 19 (širokoúhlý monitor) a mám problém s nastavením rozlišení, počítač mi nenabídl jediné rozlišení pro širokoúhlý monitor, a tak se mi stalo, že mi to roztahaju obrázky a text do šířky, poraĎte mi prosím co stím?!
Start/nastaveni/ovladaci panely/system/hardware/spravce zarizeni/ pravy klik na položku co rozbalíš monitor a přeinstalovat nebo aktualizovat ovladač a vybrat ten co rozbalíš z toho zipu
reandra
je mi líto, ale nic ... monitor jsem vyhodil z balkonu
Adresa servisního centra: Acer Czech Republic s.r.o. Servisní centrum - CTPark Brno Tuřanka 100 627 00 Brno-Slatina Česká republika service_brno@acer-euro.com Sídlo společnosti: Acer Czech Republic s.r.o. Novodvorská 1010/14B 142 00 Praha 4 Česká republika
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.