Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pomalé stahování-proč?

Od: lu42 odpovědí: 3 změna:

Todle se mi ještě nikdy nestalo,nevíte čím je to způsobeno a jak to zrychlit? (vlastně v mozille se mi to stalo taky jednou)

Pomalé stahování-proč?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, pokud by se vyloučila chyba na serveru, odkud je stahováno, tak to může být problém zpomaleného připojení na internet nebo se, při větším počtu stahovaných a zároveň velkých souborů, ta data nestačí do PC ukládat a stahování se přeruší nebo ukončí.

Prostě to "neproteče" tím PC až na HDD, protože to PC "nestíhá" pobrat. Zkuste stahovat menší počet souborů najednou nebo si uvolněte RAM, která je asi zatížená nějakým náročnějším spuštěným programem. Zdravím!

stirecek*
hodnocení

2x
Včera jsem preinstaloval notebook a stahuje jak za mlada.

foo*
hodnocení

0x

Možná chyba poskytovatele nebo z uloz.to stahuje moc lidí

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]