Nejste přihlášen/a.
Svého času jsem si nainstaloval z CD vydaného v rámci časopisu PPK aplikaci Audials one verze 8 ta byla bezplatná. Časem se mi automaticky stáhla aktualizace na Audials one verze 10 a já idiot jsem upgradoval. Nyní to na mě chce zaplatit při každém spuštění 39 dolarů a už nejdou nahrávat skladby na disk. Chci to odinstalovat, ale ani v ovládacích panelech WIN Vista ani v programu Absolute Uninstall to nejde. Chci se toho každopádně zbavit a nainstalovat si třeba Radio Sure, to umí nahrávat také. Poradí někdo?
doplněno 28.01.14 21:55:Přátelé, už jsem na to přišel, odinstalovat to jde z tlačítka start a pak to nabídne buď odinstalovat komplet nebo přepnout do bezplatné verze. Tak jsem to přepnul a už to nahrává !
Dobrý den, gratuluji k vyřešení problému a jenom doporučím ihned vypnout v programu možnost aktualizace (pokud je toto v jeho nastavení). Ostatně, vypínat aktualizace je mnohdy lepší obecně. Člověk se vyvaruje různých překvapení a problémů. Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.