Nejste přihlášen/a.
Stáhnul jsem si soubory ve Winraru a kdyz je odzipuju tak mi to napise to: Chyba při zápisu soubory vetší nad 4 GB jsou podporovany pouze souborovým systémem NTFS ...co stím mám dělat?pls poradte.
8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
1x
cs.wikipedia.org/...
hacek02*
Dekuji za odpovedi ale mam jeste problem ...potreboval bych to vyresit nak rychleji treba pres ICQ ...moje je 211621485 pls
hacek02*
1.Kdyz dám Start-Spustit, napišu CONVERT C/FS:NTFS tak se zobrazi tabulka a rychle zmizí. 2.Dozvědel jsem se ze taky muzu napsat CONVERT C: /FS:NTFS /V ale tohle kdyz dam tak tam je tabulka a tam se piše Zadejte aktualni jmenovku svazku pro jednotku C: 3.Mam psát ješte něco za to CONVERT C: /FS:NTFS
lukyn1811*
Podle mě tam můžeš napsat, co tě napadne. Ale radši zadej aktuální jmenovku - bude to nejspíš pravým na disk/vlastnosti/obecné nebo tak nějak(nechce se mi přebootovávat do Windows, takže spíš hádám). Kdyby to tam nebylo, tak napiš a já se podívám, kde je to přesně.
Osobne bych dal start, spustit, cmd a do toho az psal convert abych vedel co mi to pise. O convertu vice zde: support.microsoft.com/...
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]