Nejste přihlášen/a.
Ahoj mám takový dotaz.Už delší dobu mám zasekanej notebook a asi jsou v něm nějaký viry nebo nějaký malwery,seká se mi pomalu každá a hra nwm co mám dělat.Když ho restartuju tak nabýhá asi tak 5min.Mám avast,ale ten mi nic nehlási.Tak jestli by jste mi mohli napsat třeba nějaký programy nebo postup,stránky kde najdu třeba nějaký návod jak se toho zbavit,ale napadlo mně udělat si obnovu systému,ale bohužel nemam vytvořené body obnovení kdy to bylo v pořádku,tak prosim o radu.Předem díky
Zkuste spustit v AVASTu Test po restartu (Tlačítko Test a v okně vybrat Test po restartu). Bude to chvíli trvat. Po vyčištění spustťe nějaký antimalware program a vyčistěte. Pokud tyto akce nepomohou, jak už napsal @plechacek přeinstalovat systém.
Může to být i problém mechaniky! V tom případě notebook vyčistit, vyčistit větráky. Máte notebook na podložce? Podložka prý pomáhá proti přehřívání... I když já sám jí nemám.. Notebook se nemá přetěžovat, a když je "horký", má se vypnout.
Jestli je problémem nashromážděný softwarový "nepořádek", doporučuji již zmíněný Ccleaner, taky defragmentaci, čištění disku, čištění prohlížečů.
Z plochy odstranit minaplikace, ty spomalují start..
Také jedno zásadní - nikdy si neinstalovat blbůstky, a hry v programovacím jazyce JAVA raději ani nespouštět! JAVA hry strašně zpomalují počítač, mám to dokázané. Takže takové ty minihry spustitelné z internetu doopravdy vynechat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.