Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zaznam zvuku

Od: bezrad odpovědí: 4 změna:

zdravim,

dooost sem vahal jestli dotaz napsat po tom co sem vsude mozne cet, ale uz pisu... vim ohrane tema, ale ani po precteni xxx clanku se mi nepovedlo zprovoznit. nikdy sem nepotreboval ale ted potrebuji proto sem ani nezjistil ze nejde.

mam Dell inspiron N5110 OS W7. ted potrebuji zaznamenat mluvene slovo do PC pomoci interniho microfonu, spustim z prislusenstvi zaznamove zarizeni, ktere je soucasti W7, a spustim zaznam, zaznam bezi, ukoncim zaznam, ulozim soubor, prehravam soubor ale zvuk neni slyset, neni slyset ani praskani proste UPLNE ticho jako kdyby interni mic nezaznamenaval. Pritom mic funguje na skype normalne volam. Prosel sem veskera nastaveni jak zaznamu tak prehravani, veskera ztlumeni ci zesileni atd a nic. Dokonce mi kamos rikal ze prej musim koupit kabel jack-jack a na tvrdo propojit mic a sluchatka, nepomohlo. Proste nevim jak pomoci zaznamoveho zarizeni ve W zaznamenat zvuk...

diky za pomoc

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Na záznam bych doporučil program Audacity.

doplněno 29.01.14 07:02:

Zkuste to přenastavit na něco jiného a pak zpět na ten mikrofon, taky mi to občas dělá, že mi jde do repráků takový pazvuk, ale jakmile to prokliknu někam a zpět, tak už je to v pořádku.

bezrad
hodnocení

diky

ale po spusteni programu a nastaveni interniho mikrofonu je pri prehravani slyset jenom "škvrkani", ale aspon to neni uplne hluchy :), nevim kde muze bejt neco nastaveno spatne...

bezrad
hodnocení

to vsechno sem zkousel a nic, asi to bude nekde ve W ale nevim kde...

zabu
hodnocení

0x

Sám mám netbooka s W7start. A dost dlouho jsem hledal ve všech možných nastaveních opačný problém, všechno šlo, jen mikrofon ve skype ne. Pak jsem někde ve zvukových zařízeních objevil zatržítko "vyhradit jen jednomu zařízení". To jsem odškrtnul a najednou to vše fungovalo. Teď jsem ho hledal a nenašel, zkuste se po něm podívat, třeba je to také něco takového.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]