Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

YouTube problémy s historií prohlížení

Od: chizuru* odpovědí: 2 změna:

Ahoj.
Už nějakou mne trápí YouTube s tím, že se mi videa která jsem si prohlížela do historie přidávají jen velmi zřídka. Některá se tam nepřidají vůbec, zatímco některá se tam hned přidají a normálně se tam obnovují. Někdy si rozkliknu video, co už je v historii (Třeba jako páte naposledy prohlížené) a když ho spustím znovu, tak se neposune nahoru jako tomu bylo dříve, ale zůstane na pozici kde je. Také jsem si všimla, že se mi tam občas přidá i video, na které jsem nekoukala, nebo video, co jsem z historie smazala (často i několikrát, ale po nějaké době se tam zase vrátí). Je na to nějaké řešení, nebo je chyba na straně YouTube? Děkuji.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

chizuru, možná si zrovna nebyla přihlášená. To by vysvětlovalo nepřidání do historie.

chizuru*
hodnocení

Jsem přihlášena pořád.
A nevysvětluje to to, proč se třeba podívám na 10 videí a přidá se tam třeba jen jedno z nich (ani první, ani poslední, vždy to zatím bylo něco z prostředka).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]