Nejste přihlášen/a.
Znáte kromě www.mapy.cz jiný server, nebo jiné stránky, zobrazující mapu ČR?
Dostala se mi do rukou tato mapa. Je vytisklá odněkud z netu. Ale nevim, o jaký server se jedná.( Viz příloha)
doplněno 27.01.14 17:51:@plechacek Google.maps mě moc nevyhovují, to už jsou lepší mapy.cz
fido: tato mapa je určitě v dig. podobě. Je to výřez mapy stažené z internetu. Potřebuji zjistit odkud.
doplněno 27.01.14 18:05:hm: jasně, ale jedná se o výřez mapy stažený z internetu a vytisklý na papíře. Ten jsem si vyfotil (dig. foťákem), abych jej jako ilustraci uvedl k této otázce.
doplněno 27.01.14 19:14:jjjlll: a proč tu dáváš sken nástěnné mapy? Přečti si důkladně moji otázku + historii odpovědí.
Odkud je tahle mapa, nevím. Ale mapy jsou ještě na maps.google.com, jak už bylo řečeno, a zajímavý projekt je i openmaps.org, to je něco jako wikipedie na mapy (tzn. může přispět každý a mapu zpřesnit, opravit nebo doplnit).
doplněno 27.01.14 17:57:Vložený obrázek mi ale taky připadá spíš jako sken mapy papírové. Už proto, že jsou na něm čmáranice propiskou (třeba zastávka autobusu vpravo dole).
usmál jsem se:
Ale Vážně: Vše co je na NETU je v digitální podobě. I staré nahrávky z VHS co jsou na netu jsou v digitální podobě. I když kvalitně na urovni VHS. Něco Vám taky digitálně uložím a porovnejte. Tím neříkám, že to nebude nějaké větší mapa, jen mě to tak evokuje.
doplněno 27.01.14 18:07:byl jsem s vloženým obrazkem rychlejší. Snad v pohodě
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.