Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Seká se mi hra world of tanks

Od: tominho77* odpovědí: 9 změna:

Zdravím seká se mi hra wot

drív jsem lagy nemnel, grafiku ve hre jsem dal na minimální a beze zmen

ovladace mam aktualni, zadne auktualizece ani instalece nebyli provadeny

ve hre za zacatku mi skoci ping 500 cca po 10 sekundach skoci na 40-60 behem hry vyskoci i na 200

mam wifi zkousel jsem take zapojit internet. kabel do notasu ale taky beze zmen

MS Windows 7 Home premium 64-bit SP1

Intel Celeron CPU B800 @ 1,50Ghz, 4,0GB RAM, AMD Readon HD 7470M

internet download speed 29,67 Mbps uplad speed 5,55

poradte pls co stim ... predem dekuji

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jó, já ti neporadím. Mě to dělá taky. Já mám ale podezření na slabou Wifinu.

hmm21

wifinou to určo neni,protože já to zkoušel jak kabelem,tak wifi a taky mi to dělá,ještě horší to mam

hodnocení

0x

Nezáleží jen na rychlosti stahování... ale také na stabilitě a odezvě. Jaký máte ping (nemyslím ve hře, ale na nějakém test serveru)?

tominho77*
hodnocení

10-13 ping

To nejsou špatné hodnoty... takže tady problém zřejmě nebude. Děje se to delší dobu, nebo jen dnes? Že by třeba byl problém na straně serverů WOT.

tominho77*
hodnocení

taky jsem si to myslel ze ma wot server problem ale ostatnim to jede normalne . dělá mi to asi tak tyden ... restartuju notas 2-3 hry jede jak ma a pak skace ping vysoko a laguje se mi to

Jenže stačí si přečíst fórum na stránkách WoT a opravdu lagují servery. Řeším to i v práci a problém je u málokoho s přípojkou

hmm21
takze proste nekomu to jede normalne a nekomu to blbne kvuli jejich serveru?kdybych nemel zaplacenej premium,tak je mi to jedno,ale tuto mne stve

luk*
hodnocení

0x

Mě se to seká jako prase a po instalaci WOT fps boosteru je to ještě horší, můžu se na to vy...t. Dávám to pryč!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]