Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, odešla mi už asi stářím baterie u notebooku, ale já jsem byl zvyklý že jsem na liště vždy viděl takovou malou baterku, která není v napájení ale jak mi teď odešla ta baterka tak tam teď už vídím jen škrtlou baterku, která není v napájení prosím poraďte existuje nějaký program nebo nějaká možnost jak to změnit?
Kupovat baterii do nového NB se nevyplatí. Takže jej budete provozovat jen přes napájecí zdroj. V tom případě ikonku napájení vidět nepotřebujtete. Vypnutí ikonky na WXP: Start - Nastavení - Ovládací panely - Možnosti napájení - a teď se to může trochu lišit podle výrobce. Já zvolím záložku Upřesnit a zruším zaškrtnutí u: Vždy zobrazit ikonu na hlavním panelu. Někde to tam určitě máte, jen to dohledat.
doplněno 27.01.14 14:15:Kupovat novou baterii do starého NB se nevyplatí. Jsem to ale popleta !
Pokud se jedná o inkonku baterky kterou jsem zakroužkoval, tak na tu stačí kliknout jednou levým tlačítkem myši a poté odškrtnout "Zobrazit upozornění..." poté se ikonka začne chovat tak jako předtím. Pokud je to starší win, tak nedokáži poradit, nemám možnost vyzkoušet.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.