Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

U notebooku odešla baterka

Od: patriucze odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, odešla mi už asi stářím baterie u notebooku, ale já jsem byl zvyklý že jsem na liště vždy viděl takovou malou baterku, která není v napájení ale jak mi teď odešla ta baterka tak tam teď už vídím jen škrtlou baterku, která není v napájení prosím poraďte existuje nějaký program nebo nějaká možnost jak to změnit?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

plechacek*
hodnocení

1x

Nějak nechápu, proč by to mělo vadit, že je tam ikonka. Baterie se dá samozřejmě koupit, není to až tak drahé (otázka cca 2000, záleží na modelu a značce) a pokud jste s ním spokojen, nevidím důvod proč novou baterii nepořídit. Ne každý má nepřetržitě po ruce zásuvku.

zepe*
hodnocení

0x

no asi je baterie kaput tak to oznamuje že tam není.chce to jinou baterii pak tam zase bude videt

hodnocení

0x

Jako zrušit tu ikonku? Mě to jde po najetí myši a kliknutím pravým tlačítkem zrušit.

hodnocení

0x

Kupovat baterii do nového NB se nevyplatí. Takže jej budete provozovat jen přes napájecí zdroj. V tom případě ikonku napájení vidět nepotřebujtete. Vypnutí ikonky na WXP: Start - Nastavení - Ovládací panely - Možnosti napájení - a teď se to může trochu lišit podle výrobce. Já zvolím záložku Upřesnit a zruším zaškrtnutí u: Vždy zobrazit ikonu na hlavním panelu. Někde to tam určitě máte, jen to dohledat.

doplněno 27.01.14 14:15:

Kupovat novou baterii do starého NB se nevyplatí. Jsem to ale popleta !

hodnocení

0x

Pokud se jedná o inkonku baterky kterou jsem zakroužkoval, tak na tu stačí kliknout jednou levým tlačítkem myši a poté odškrtnout "Zobrazit upozornění..." poté se ikonka začne chovat tak jako předtím. Pokud je to starší win, tak nedokáži poradit, nemám možnost vyzkoušet.

U notebooku odešla baterka

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]