Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spuštění parametru ve Win 7

Od: jajik0278 odpovědí: 2 změna:

Dobrý den :)

Prosím Vás všechny znalé o radu, jak spustit hru ve Win7, která má starší rozlišení 1024x800 asi.

Hra se jmenuje Lord of the Rings: The Battle For Middle-Earth

Na netu se píše o editaci souboru Options.ini, cfg, který editujete právě přepsáním rozlišení. Jenže ve Win7 tento soubor nikde, nikde nenacházím, tak mě napadá jediná možnost, spustit to přes parametr.

Ovšem nikdy jsem se s tím nesetkal, nevím jaký použít a ani jak a kam to napsat :)

Prosím Vás tedy o pomoc :)

Děkuji Vám všem! :)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

zepe*
hodnocení

3x

C: Documents and Settings uživatelské jméno Application Data ale jsou skrytá takže se musí v nastavení složek dát zobrazit skryte soubory

doplněno 27.01.14 12:02:

možná pomůže tento fix

doplněno 27.01.14 12:04:

pardon predchozi fix je na dvojku

jajik0278
hodnocení

Díky příteli, do této složky se dostat nemohu, protože když chci změnit zabezpečení, tak mi to vyhazuje chyby:

Spuštění parametru ve Win 7
Spuštění parametru ve Win 7 #2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]