Mám doma 8× CD mechaniku AppleCD z roku 1996 model CR-506-C. Chtěl bych ji nastavit tak, aby se po vložení zvukového CD začalo přehrávat. Mám v plánu si z ní postavit CD přehrávač. Do levé strany zapojím reproduktory ale nevím, jak ji mám na té pravé straně nastavit (viz obrázek).
pokial myslis napajanie,v tom nevidim problem a ked mas na mysli piny master a slave,to nie je podstatne,to je podstatne len v pc ale takto holej mechanike je to jedno,mal som to spravene ako ty za mladych casu,CD mechanika+zdroj z PC a este jedna vec,musis mat na nej dve tlacidla====jeden open/close a druhy play...niektore boli iba jednotlacidlove,takze ked mas dvojtlacidlovu,je to ok,ked jednotlacidlovu,si v r..i
Myslím,že jsi poněkud vedle.Mechanika CD nemá výstupy uzpůsobené k přímému přehrávání,obávám se,že ani výstup není analogový,abys k tomu připojil repro.Ten výstup je určen k připojení k digital audio v počítači a po dekodování k analogovému výstupu.Tam teprve můžeš připojit repro,a i ty jsou na nízké impedanci a vyžadují zesilovač,který je v reproduktorech.Mám dojem,že bys udělal líp,koupit si přímo Cd přehrávač,a ještě ušetříš.
JABRAKA
lukyn1811*
A co když ta mechanika má jack na předním panelu?
jabraka*
Pokud má stereo jack na panelu,je propojen do počítače na zvukovou kartu a tento výstup je určen na připojení do audiozesilovače.
JABR
lukyn1811*
Sám jsem to nezkoušel, ale známý měl v garáži jenom zdroj + CD-ROM + repro(připojené právě na přední panel) a všechno perfektně fungovalo...
kecáš voloviny... To co tam kolega má na levé straně je klasický audiovýstup s cdromky. ze zvukovkou to nemá co dělat, ta je s cd spojena přes datovou sběrnici - přenáší data ne audio. Pokud chceš v PC poslouchat i audio CD tak musíš propojit audio kabelem ten konektor víše a konektot na zvukovce! Akorát ten signál má malou úroveň, je nutno zesilovač. Měl jsem toto v autě.
plaky*
jak som pisal.v lavo je klasicky analogovy vystup,ten privedies na vstup zosilovaca a o napajani sa nebavime...na to mas zdroj z PC...nemas co riesit...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.