Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spadl mi do zdoje šroubek, nevadí to?

Od: ajtak odpovědí: 10 změna:

Dobrý večer,

do zdroje od stolního PC mi spladl štoubek, když jsem chtěl přimontovat kryt ke skříni, chci se ze zeptat jestli to vadí a mám vyměnit zdroj nebo to nevadí.

Předem děkuji za odpověď.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Vyndej ho! Možná ti PC půjde , ale pak sním hneš a šroubek vyzkratuje nějaké součástky a je to.

hodnocení

1x

Vadí a to tak, že moc. Zdroj jde vytáhnout a odkrytovat.

To jsou divné myšlenkové pochody - spadlo mi cosi kovového někam kde je spousta živých kontaktů - bude to něčemu vadit? To je jako ptát se jestli můžu lít vodu do zásuvky.
Zdroj je ke skříni přidělaný 4 šrouby. dá se vyndat a rozšroubovat. Není ho potřeba hned vyhazovat, ale zásah pod plombu bude příčinou ztráty záruky.

neo4440
hodnocení

0x

Já bych se celkem bál ho tam nechat.To nejde nějak vyklepat ,nebo odmontovat tu mřížku na větrání a vyndat?

hop®
hodnocení

0x

Raději bych zkusil šroubek vysypat...

xixi*
hodnocení

0x

Zkus ho vyklepat ven, určitě ho tam nenechávej.

zajixxx*

Je to časovaná bomba, stačí málo... (vibrace, dupot...) Ven s ním, ani nepřipojujte zdroj do sítě (takové to - zkusím uvidím).

Ty čtyři šroubky nebo kolik jich tam je zvládnete odšrubovat... stojí to za těch 5 min práce.

necovim*
hodnocení

0x

souhlas s ostatními ... šroubek mus prostě ven a hotovo !

troja*
hodnocení

0x

Je možné nejprve vyzkoušet otočení bedny zdrojem - mřížkou dolů a zkusit lehce krouživým pohybem šroubek vysypat. Rovněž je možné tenkým zmagnetizovaným šroubovákem, pokud šroubek vidíme, jej vytáhnout, pokud není výjimečně hliníkový. Jinak platí výše uvedené postupy s odejmutím krytu.

daniell*
hodnocení

0x

co je těžkého odmontovat kryt který drží 4 šroubky odělat ho a prostě šroubek vzít odělat a zamontovat? .. Vadí to hodně ..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]