Zdravim Mel jsem telefon v servisu výměna krytů a displeje. Když se přihlasim telefonu na fb tak se mi normálně z nabídky otevřou přispěvky na zdi ale potom jdu třeba na chat a potom se mi už neobjeví i když dam aktualizovat. I když se aktualizuje tak ikonka se toči 2 s a nic. Vždycky jednou po přihlášení a potom nic. Nevíte co s tim? Děkuji
Zdravím. Podle mě to není telefonem. Nejdříve bych vymazala historii a coochies (nevím jestli to píšu dobře ). Pak bych zkusila vypnout telefon, vyndat baterii a sim. A pokud nepomůže ani to tak přeinstalovat prohlížeč nebo aplikaci FB.
Máš na fb zvlášt aplikaci nebo se přihlašuješ přes nějaký prohlížeč? Aplikaci kdyžtak odinstalovat a nahrát znovu. Ostatní stránky jdou normálně? Pak je ještě možnost reklamovat znovu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.