Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Facebook problem

Od: david63® odpovědí: 3 změna:
Zdravim
Mel jsem telefon v servisu výměna krytů a displeje.
Když se přihlasim telefonu na fb tak se mi normálně z nabídky otevřou přispěvky na zdi ale potom jdu třeba na chat a potom se mi už neobjeví i když dam aktualizovat. I když se aktualizuje tak ikonka se toči 2 s a nic. Vždycky jednou po přihlášení a potom nic. Nevíte co s tim?
Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

miklous*
hodnocení

1x
Zdravím. Podle mě to není telefonem. Nejdříve bych vymazala historii a coochies (nevím jestli to píšu dobře :(). Pak bych zkusila vypnout telefon, vyndat baterii a sim. A pokud nepomůže ani to tak přeinstalovat prohlížeč nebo aplikaci FB.

xixi*
hodnocení

0x

Máš na fb zvlášt aplikaci nebo se přihlašuješ přes nějaký prohlížeč? Aplikaci kdyžtak odinstalovat a nahrát znovu. Ostatní stránky jdou normálně? Pak je ještě možnost reklamovat znovu.

hodnocení

Nene mam to přes aplikaci

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]