Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký koupit notebook?

Od: hanika* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, chtěla bych koupit netebook přes internet, ale vůbec se nevyznám, proto bych ráda někoho poprosila o radu. Na notebook nemám velké požadavky, byl by většinou jen doma na internet, chatování a fotografiie-(samozřejmě wifi,kamera), a občas nějakou ročníkovou práci do školi-tot vše. Byl by to již třetí notebook, který bych měla, notebooky před tím vydržely dva roky a tři měsíce-tedy po záruce a u obou odešla základní deska :(... Natebooky jsem koupila první Acer za 19000kč druhý Hp za 15000kč nyní bych chtěla notrebook max do 10000kč, již nechci více investovat z tohoto důvodu...

Přemýšlela jsem o těchto:

interlink.tsbohemia.cz/...

Samozřejmě nejsem i proti jiné značce,za vaše zkušenosti předem děkuji a přeji krásný den Hana

A pokud by se někdo našel, kdo opravuje základní desky z -okres Brno venkov, Brno, Blansko, tak bych ráda nefunkční notas dala opravit...

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Všechny tři Tebou uváděné notebooky mají operační systém Linux.

Předpokládám,že jsi doteď pracovala s Windows.

Zkus kouknout po něčem jiném.

praivo*

A proč? W8 je podle mne větší bordel. Jen to chce Linux s rozhraním aspoň trochu podobným Woknům, což Linpus zrovna moc není, tj. přeinstalovat na třeba Kubuntu nebo Mint. Obraz instalačního DVD se dá zdarma stáhnout ve formátu ISO nebo můžu dodat hotové bootovací DVD za 50 Kč (cena DVD + poštovného).

hanika*
hodnocení

Chtela jsem bez OS , linux bych si urcite nechala preinstalovat na w8 jsem na nej zvykla, mela jsem i vistu ale spokojenejsi jsem byla s win..
praivo*

Aspoň si to vyzkoušej, myslím, že ten třeba to Kubuntu je uživatelsky velice přívětivé.

hodnocení

0x

Hlavně ne Acer alza.cz/...

praivo*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]