Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tiskárna tiskne jen barevně

Od: miulek odpovědí: 5 změna:

Tiskárna HP 2515 2měsíce stará tiskne jen barevně,když dám vytisknout jen černý text není nic vytištěno.Inkoustu je dost.Díky za radu.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanher*
hodnocení

1x
Nemáte v předvolbě tisku nastavený pouze barevný tisk?

cuca*
hodnocení

0x

To je divne, ukazatel stavu barvy ukazuje, ze barva je? Tisknete, nemohla zaschnout? Nekde se da nastavit kdyz kliknete v pc na tu nainst.tiskarnu popsano jak vyčistit tiskove hlavy a takove veci, zkuste to nekde najit.klikne se na to a udela to tiskarna sama, bude to nejaka sekce udrzba ci pod., my mame tedy pixmu canon, ale snad to ma kazda.nevymenovali jste barvu? Nektere neoriginalni barvy zlobi a nefunguji.ja si dala jednou doplnit barvou orig.kazetu, barvu ukazovala ale netiskla...

miulek
hodnocení

Ty tiskové hlavy jsem nechal vyčistit programem ,co je od tiskárny a kontrolní tisk jejenom barevný.První,když jsem jí instaloval,byl i černý proužek.Je možné,že se někde zapnul,jen batevný tisk?

cuca*

Ano jak radil kolega pode mnou.musite najit.nekde v nastaveni tiskarny to dohledate.neni to nekde tam jak jste dal vycistit ty hlavy? Nebo v predvolbach tisku, zkuste hledat.musi tam nekde byt

miulek
hodnocení

Tiskárnu jsem opravil.Bylo vypnuto nastavení šedi,i když jsem základní nastavení nikdy neměnil a tiskárna fungovala dobře,najednoubez mého zásahu netiskla černě,Díky za tip.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]