Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Optická nebo leserová myš k notebooku

Od: sdsdsdsdssd odpovědí: 5 změna:

Zdravím jakou myš by jste vybrali laserovou nebo optickou k notebooku samozřejmě bezdrátovou?děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

albatros498022*
hodnocení

2x

Používám jednu z nejlevnějších bezdrátových optik a maximální spokojenost jak s funkcí, tak výdrží baterie i s cenou.

hodnocení

1x

U noťasu mám lautr obyčejnou optickou myš, stejně jako u stolního PC, samozřejmě drátovou. Bezdrátů jsem si vyzkoušel mnoho, ale jelikož na počítači dost kreslím v CADu, pracuji v CAD/CAM tak jsem se nikdy s bezdrátem nesžil. Jednak reaguje déle, než se ,,probudí´´ a obecně je s nimi více starostí .

Ovšem je to otázkou priorit- někoho možná drát omezuje, mě rozhodně ne. Preferuji prostě přesnou a spolehlivou myš.

zepe*
hodnocení

1x

doporučuji tuto Hama Mirano

Hlavně Laser :)

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, po jistých zkušenostech s bezdrátovou myškou, bych si vybral myš s drátem. Je lehčí, nemusí se měnit baterie a není problém s jejím připojením. Zdravím!

P.S. Pokud NTB přenášíte, tak vybrat malou myšku a na doma větší (je lepší do ruky).

hodnocení

0x

na notasu mám tuto ( Microsoft Wrlss Mobile Mouse 3500 Flame Red Gloss )

alza.cz/...

na compu obyč. za "kilo"(s kabel optika )

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]