Nejste přihlášen/a.
Zdravím jakou myš by jste vybrali laserovou nebo optickou k notebooku samozřejmě bezdrátovou?děkuji
U noťasu mám lautr obyčejnou optickou myš, stejně jako u stolního PC, samozřejmě drátovou. Bezdrátů jsem si vyzkoušel mnoho, ale jelikož na počítači dost kreslím v CADu, pracuji v CAD/CAM tak jsem se nikdy s bezdrátem nesžil. Jednak reaguje déle, než se ,,probudí´´ a obecně je s nimi více starostí .
Ovšem je to otázkou priorit- někoho možná drát omezuje, mě rozhodně ne. Preferuji prostě přesnou a spolehlivou myš.
Dobrý den, po jistých zkušenostech s bezdrátovou myškou, bych si vybral myš s drátem. Je lehčí, nemusí se měnit baterie a není problém s jejím připojením. Zdravím!
P.S. Pokud NTB přenášíte, tak vybrat malou myšku a na doma větší (je lepší do ruky).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.