Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer mám cca půl roku strarý notebook Lenovo s windows 8,1 který má normál disk a SSD disk četl jsem že ten SSD dysk urychluje spuštění systému ale nevím jak to funguje a jak poznám že se to přes něj pouští na tom SSD disku jsou nějáke tři složky které tam jsou už od koupi. Tak jak to vlastně fuguje? díky
složka windows na něm není a jak bych to měl udělat jen jí tam prostě překopírovat a nebo by se to muselo na ten disk nainstalovat znova?
1. Všechna mnou nalezená Lenova mají SSHD. alza.cz/...
2. W8 se standardně nevypínají úplně, jen přechází do jakési hibernace.Data pro ni tedy mohou být uložena na malém SSD a OS samotný na HDD, SSD je v takovém případě, přesně jak píše Alza, jen jakási cach. Nasvědčují tomu i ty 3 složky.
Ale já se nehádám, že jsou booky s SSHD. Jen tazatel píše, že má normál disk a SSD. Od toho si odvozuji, že má jeden klasický plotnový a jeden SSD. Tak jsem tomu porozuměl. Ovšem jestli dotyčný mluví řeči kmene, které nerozumím, tak je to patrně má chyba...
Ono je taky možné (SSHD nemám), že SSD ani není normálně viditelný a to, co tazatel vidí, je oddíl "Recovery"... Kdyby aspoň napsal jména těch složek...
Tak když otevřu tento počítač tak tam mám Windows8_OS(C a pak mám Lenovo (D
na tom disku lenovo jsou složky Application,Drivers,Lenovo.Jo a ještě jedná se o notebook Lenovo ideapad Y580 ( Intel core i-7, Nvidia geforce gtx660m 2GB,8GB ram,
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.