Nejste přihlášen/a.
Zdravim,
koupil jsem si tv tuner tento: tv-tunery.heureka.cz/...
a po instalaci mi NTB nerozpozná co to je. Vlatně si myslí že je to klávesnice WMC ani to BlazeTV mi to nenajde.
Přikládám obrázky ovladačů, nevíte někdo co s tim? Dříve mi to fungovalo, nechce se mi PC obnovovat ze zálohy
Specifikace: Windows 7 HomePremium 64bitů, zbytek v obrázku Ď
Odinstaloval a odebral bych zařízení ze správce HW.
A pak zkusil znovu nainstalovat. Ono u USB je občas problém, že něco je třeba instalovat ovladače před připojením zařízení do USB a něco zase až po detekování systému. Navíc klidně je potřeba nejdříve nainstalovat mini ovladač přes soubor *.ini a pak spustit ještě setup.exe pro dokončení celé instalace. Tohle záleží na informací v manuálu. Navíc za tu dobu může přestat fungovat původní ovladače kvůli následujícím aktualizacím Win7, takže bych se kouknul na stránky výrobce a stáhnul poslední verzi + prošel diskuze k tomuto Sencor tuneru.
doplněno 03.03.14 21:08:zkusit jiné USB porty
možná máš pravdu, jenže ten původní ovladač musím nejdříve odinstalovat. Ale to právě nejde, ani smazat, odebrat,nic, po restartu se ta klávesnice zase sama zobrazí.
Klávesnice? Vem to šmahem a odistaluj i ten BlazeVideo, nebo co ti k tomu dali za přehrávač.
doplněno 04.03.14 07:33:Zkontroluj si že po odinstalaci zmizela i složka z Program files a pak nech pčítač uklidit cCleanerem, aby vymazal neplatné klíče v registrech, nebo odinstalaci proveď Revo Uninstaler který by měl udělat to samé ale sám.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.