Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Film v ISO do DVD

Od: indus3* odpovědí: 8 změna:
Poradíte? Mám film vytvořený v Pinnacle InstantCopy. Ten jsem převedl v PDI 2 ISO. Takže mám 1 soubor ISO, a teď bych z toho rád udělal film na DVD, který půjde přehrávat ve všech běžných přehrávačích. Stačí na to Nero? Umí to? A jak? Díky moc za odpovědi

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pablos007*
hodnocení

1x

al bunda*
hodnocení

0x
Soubor *.iso je obraz disku, který umí Nero vypálit. (Volba"vypálit obraz na disk"). Zda takto vypálený disk bude možno přehrávat v běžných přehrávačích je těžko říct. Záleží na formátu souboru uloženém na disku a na přehrávači. Osobně so myslím, že to bude třeba zkonvertovat.
Hezký den.
indus3*
hodnocení

Taky mě napadlo to překonvertovat do video souborů, ale poradíte mi jakým prográmkem? Díky!
al bunda*
Nejdřív to vypal a vyzkoušej. Stejně se bez toho neobejdeš a nezjistíš, jaký je výsledný formát videa. Programů, které to umí zkonvertovat je pěkných pár, ale asi jenom jeden zadarmo.
poradte.cz/...

hodnocení

0x
Zkus ten ISO obraz vypálit na DVD RW a přehrát na stolním přehrávači. Tím zjistíš, jestli je ten film uložrn ve správném formátu

jirkahorak*
hodnocení

0x
Když ten soubor vypálíš přes Nero Burning ROM tak ti určitě půjde přehrát ve většině přehrávač DVD-já to tak dělám a zatím to jde.
No jo,ale vtip je v tom že iso neni zaručeně DVD-video, může to být mpeg, avi... ISO samo o sobě je prostě a jednoduše obraz nějakého disku nebo média

casari
hodnocení

0x
Sathni si program Daemon tools a tam si to iso otevri.
ten program ti vytvori virtualni mechani v ktere se nacte te iso (obraz disku)
no a tam vlastne vydis jak to bude vypadat kdyz to vypalis, vlastne ti to zobrazi obsah celeho isa :)
a pak se samozrejme naskyta dalsi moznost vypalit to dvd primo kdyz to otevres v daemonu.
to udelas tak ze jak se ti to nacte do virtualni mechaniky tak si otevru nero dam kopirovat dvd a tam jako zdrojovou jednotku das virtualni mechaniku a jako cilovou si das svou vypalovacku ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]