Nejste přihlášen/a.
Poraďte, kam mi zmizel z řádku "Doručená pošta" Odesílatel. Vždy tam byl na prvním místě a v současnosti řádek začíná předmětem zprávy.Žádné nastavení konfigurace jsem nenašel a technická podpora portálu je nedostupná. Operátoři jsou tak zaneprázdněni, že uvažuji o změně služby.
Dobrý den, já tam vidím adresu odesílatele zprávy - tak, to je asi ten odesílatel.
Pokud máte problém se zobrazováním zpráv, tak si zkuste vyčistit mezipaměť a cookies v prohlížeči nebo zkuste pro Seznam použít i jiný prohlížeč, zda to v něm bude jiné. Zdravím!
doplněno 24.01.14 12:53:figurek - ano, také jsem tam nic zvláštního nebo špatného nenašel. Problém bude asi v PC tazatele.
doplněno 24.01.14 13:35:carlos11 - já to mám stejné, jako na druhém obrázku (mám Firefox). Problém by mohl být v Chrome.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.