Nejste přihlášen/a.
Potřebovala bych radu ohledně notebooku. Nefunguje mi připojení přes wifi router. Internet normálně funguje, jen když mám zapojený kabel přímo v počítači. Pokud ale kabel z notebooku vytáhnu a zapojím do wifi router, vůbec mi to nevyhledá žádnou síť. Přitom wifi je normálně funkční, což jsem si ověřila na jiném počítači. Můžete mi poradit, co dělat? Díky
Myslím, že jo. Protože, když zapnu počítač, tak internet běží a po chvíli mi vypne. Někdy se zase nespustí vůbec.
Dobrý den, také se zeptám - jak daleko s tím NTB chodíte od routeru? Ten dosah má určitý limit. Většinou se udává 10 metrů v budově a 100 metrů ve volném prostoru. A čím budete blíže, tím by měl být signál silnější. Zdravím!
doplněno 23.01.14 23:13:Zkuste ještě jednu věc - ujistěte se, že je "wifina" v NTB zapnutá (nějaké tlačítko nebo i BIOS), potom NTB vypněte a vyndejte na chvilku baterku. Pak ji opět vložte, zapněte NTB a zkuste "ladit" tu "wifinu".
doplněno 24.01.14 11:59:Nemáte zač. Doufejme, že je problém vyřešen.
Taky zdravím. Díky za snahu, ale Wifi mám hned pod stolem s NTB. Takže vzdálenost asi v tomhle případě nee. Přeci jenom je to už dost starý notebook, takže to vypadá na opravu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.