Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Závodní hry

Od: helmut odpovědí: 3 změna:
Ahoj, mohl by mi někdo poradit nějakou kvalitní závodní hru, nejlépe rally na pc? Na internetu jsem jich našel hodně ale podle popisu si nemohu vybrat.
Líbilo by se mi kdyby to bylo aspon trochu realne, tzn. poškození auta apod.
Jak jsem psal výše, tak bych nejraději zkusil rally.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

0x

Výbornou fyziku má Richard Burns Rally, seženeš za 50 Kč a nějací Francouzi k tomu udělali i hezký balík aut a tratí. Dá se sehnat i kompletní česká lokalizace (včetně hlasových pokynů). Pozor, se všemi doplňky má přes 30 GB a rozhodně není od věci na ovládání používat volant (aspoň Logitech Driving Force GT, lépe G25 nebo G27)...

helmut
hodnocení

Nechám si to koupit k narozkám, takže cenu až tak neřeším. A k těm doplňkům- ty asi nekoupím že? To si budu muset stáhnout od někud ne? Nevíš odkud? Zkusím si to najít ale kdyby si to věděl tak mi to usnadní práci :)

praivo*

Hledej "RSRBR" (už možná bude verze 2014) ;) Ale spíš si ji kup teď a k narozeninám popros o volant, aspoň ten DFGT, drahý není (z bazaru) a účel splní. Já jsem ale před skoro přesně rokem dal 4.000 Kč za G27 a rozhodně toho nelituji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]