Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, co s photoshopem, když dělá tohle?.. to pozadí za fotkou.. a když to upravím.. dělá to prostě všude kopie těch fotek a je to velmi nepříjené a nejde s tím pracovat...
Dobrý den, také tento program nepoužívám, ale vypadá to na nějakou aktivní funkci.
Snad pohledat v nastavení něco jako "přidat rámeček", "přidat okraje" nebo "dekorace".
Zdravím!
P.S. Možná to dělá nějaký přídavný plugin, tak ho vypnout.
doplněno 22.01.14 23:35:Otázku jsem pochopil tak, že jde o ten černý pruh vedle fotky v černém rámečku.
Moc jsem nepochopil otázku, ale tohle vidím když mám zobrazení fotografie MAXIMALIZOVANÉ, ale tady na to nevidím záhlaví fotky. A ty čtverečky jsou "neviditelná barva" při indexovaném nastavení. U RGB není neviditelnost, tam mám šedou.
a nastavení puvodního photoshopu nepomuze?
Obnovení všech předvoleb na výchozí nastavení
Při spouštění aplikace Photoshop stiskněte a podržte klávesy Alt+Ctrl+Shift (Windows) nebo Alt+Apple+Shift (Mac OS). Objeví se dotaz, zda chcete odstranit současná nastavení.Při dalším spuštění aplikace Photoshop se vytvoří nové soubory s výchozími předvolbami.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.