Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Gmail, google účet aj

Od: svetlankaanka odpovědí: 3 změna:

Prosím vysvětlí mi někdo polopatě, k čemu je dobré mít google účet, popř. gmail a jaký je mezi nimi rozdíl? Koupila jsem nový mobil a hned to chtělo vytvořit nějaký účet na googelu. Tyhle věci moc nechápu.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

stirecek*
hodnocení

3x

Dobrý je třeba na to, že do mobilu můžeš stahovat aplikace pomocí obchodu google play. Jinak si nic nestáhneš. Další věc, třeba propojení s kalendářem a upozornění. Pak se na účet google může vytvořit tvoje záloha telefonu - např, hesla k sítím wifi, adresář, atd atd, takže když ti klekne telefon nebo dáš reset, máš všechno zálohované a automaticky se ti to načte zpět. Pak si na google+ můžeš automaticky zálohovat svoje fotky z telefonu, videa apod, pokud už nemáš v mobilu místo. Fotky, pokud je nesdílíš s nikým jiným, vidíš jen ty, opět přímo z telefonu online. Pak si tam můžeš přidat přátele a můžete sdílet spolu svou polohu. Atd, atd...

hahanaj*
hodnocení

2x

zde se o výhodách dozvíš víc

pcrady.cnews.cz/...

svetlankaanka
hodnocení

Přečetla, účet mám /ale netuším k čemu/ a nepochopila toho moc.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]