Nejste přihlášen/a.
zdravim, dostanu vetsi vykon z dvou GTS450 grafik v SLI modu nebo z jedne GTX650Ti prosim? jde mi hlavně o starší DX7/8/9 hry a CoD4. když pominu cenu, el. spotřebu a DX11/3D funkce GTX650Ti, které nevyužiji. nebo nejaka rozumnejsi alternativa? dik
potvrzeno, 2x GTS450 1GB (SLI)> 1x GTX650Ti 2GB. dokonce je obě utáhne 350W zdroj (spolu s dvoujádrem). perfektně nová GTS450 1GB s obřím ventilátorem fičí na tu starou, která se sama o sobě občas dřív přehřívala
na hraní starých DX7/8/9 her (závody rFactor) na nejvyšší detaily (každý den vycházejí nové detailnšjí a detailnější tratě), nové hry nehraji, DX11 ani podporu 3D monitoru nijak nevyužiji, cena max 5-6 tisíc, spotřeba max 170W
mám 350W zdroj, utáhl mi grafiky 2x GTS450 (SLI) i 1x GTX650Ti, utáhne i Geforce GTX 760? dík
Pokud ten zdroj je kvalitní seasonic nebo enermax, tak by to mohl zvládnout. Ale doporučuji koupit 500W seasonic, stojí kolem 1200kč
Za kolik? I tak pochybuju že by to někdo koupil, i nová g.k. byse vyplatila více než použité a staré.
půl roku stará v záruce (ASUS), mám 2, ve SLI mi je utáhne 350W zdroj, výkon stejný jako dvougigová GeForce GTX 650 Ti s tím rozdílem že GTS450 umí i DX7/8 (důležité pro některé starší hry, s GeForce GTX 650 Ti se mi vše DX7/DX8 sekalo), za 800,- popř. SLI 1500,- . okres Ústí nad Orlicí nebo dobírka, j.bergmann@seznam.cz
icq/qip 259689233
tak ten 350W zdroj NEutáhne Geforce GTX 760, takže zdroj prodávám pc.bazos.cz/...
+zbyla mi tu jedna GTS 450 1GB Nvidia Gainward na prodej pc.bazos.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.