Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, poslední dobou si všímám několika změn na youtube a nevím jestli tento stav je pouze u mě. Občas se mi nastavení videa (pauza, hlasitost atd...) zobrazuje místo v češtině anglicky, ale jinak jsou ostatní popisky na stránce česky, přičemž se stav opětovně vrací k normálu. Dále jsem zjistil, že pokud zadám do vyhledávání na youtube nějaký název a potom projíždím seznam videí a klikám na následující stránky (1, 2, 3...) a poté např. ze stránky 5 dám v prohlížeči volbu "zpět" tak se ta stránka někdy nezmění a vrátí se na předchozí 4ku až na druhý nebo třetí pokus. Aktualizoval jsem flashplayer, ale tohle zůstalo. Má s tím také někdo problémy nebo ne? Předem díky za reakci.
Youtube je online živá aplikace, tak jako jiná "živá" věc se pořád zlepšuje i kolabuje a blbne. Nic víc nic míň Ono spravovat tolik miliard videi jako lidí na světe není žádná sranda
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.