Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problem s audio cd

Od: tomasb odpovědí: 13 změna:

cau stahnul jsem si cd z netu jenze se naskytl problem.Skladby maji delku jakou maji mit toje v poradkum, jenze po uplynuti cca 1:50 casu se skladba jakoby smyckou vrati a hraje opet stejna 1:50 trvajici cast skladby.proste skladba ma 8 minut jak ma mit jenze je cela tvorena ze stejnych 1:50 min trvajicich casti (proste 8 minut stejnych 1:50 min smycek).Stahnul sem tri ruzne verze a vzdy jeto stejne.Asi se jedna o nejakou ochranu tak se ptam jak to dat do poradku?.(jedna se o cd les enfoires 2008 - les secrets des enfoires)

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Tak asi to bede jenom nějaká ukázka. Pro jistotu to odzkoušej ještě v jiném PC či alespoň přehrávači. Ale ne vypálené CD, pouze holé písničky (pokud to není obraz disku).
tomasb
hodnocení

no stahnul jsem asi 5 ruznych verzi v ruznych kvalitach v mp3 a wma a porad to stejne.Ulozil sem na net jednu pisnicku ztoho alba tak to pls stahni a mrkni nato.cekej do 00:39 a v tu dobu seto jakoby smyckou vrati zpatky zkoro na zacatek a tohle se opakuje po celych 8 minut skladby. Dela to stejne u vsech pisnicek. Jeto stejne po vypaleni i u preheravani holych souboru v pocitaci.
problemova mp3: uloz.to/...
diky moc tomas

pokud má to rádio tlačítko ,,reset,, tak resetuj přehrávač a mělo by to být OK

mě to dělao taky to stejné , nevědle jsem si rady a říkám si k čemu je ten ,,reset,,? tak jsem ho zmáčknul a od té doby hrajou všechny skladby za sebou jak mají!

zkus ho někde najít!

a dej vědět

tomasb
hodnocení

to zni dobre jenze me jde o prehravani v pc pomoci win media playeru nebo v dvd prehravaci od domaciho kina takze vyresetovani tlacitkem v techto pripadech nejspis neni mozne:(

*hi*, já jsem PAKO, já jsem si špatně přečetl předmět a já myslel cd přehrávč v autě!

no, jdu se raději projít ven *smich*

Pak může být chyba v samoté písničce a s tím patrně nic neuděláš.
tomasb
hodnocení

jj nejspis budou vadny primo ty pisnicky. No nejvic me natom zarazi ze sem stahl 5 ruznych verzi z peti ruznych severu a vsechny na na nic..smula proste:(
Asi to bude jedna a ta samá.
casari
Mi ta pisnicka jede normalne takze s velkou pravdepodobnosti mas nejaky problem s pc. skus to vypalit a spustit v radiu jestli to pojede cele tak je to pc pak bych ti doporucil stahnout si nejaky obsahlejsi balicek codecku. nebo to skus prehrat v jinem prehravaci. vic ti asi neporadim. ;) nebo jedna slozitejsi moznost stahni si program gold wave tam si tu pisnicku otevri a uloz ji treba do wma :) pokud bude v tom porgramu cela ja v poradku staci to jinak ulozit a pohoda ;) myslím ze je na Stahuj.cz
Satan s tebou
ave ;)
lukyn1811*

TAHLE SMYČKA ti jede normálně? :D
lukyn1811*
Takže 2. pokus o obrázek:
Problem s audio cd

reandra
hodnocení

0x
zkus ty písničky projet v nějakém graberu ...

pablos007*
hodnocení

0x

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]