Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hry na slabý PC

Od: ozzy14letsplays* odpovědí: 12 změna:

Hledám hry na tento starý pc

systémové vlastnosti:

Intel Pentium 4 CPU 3.00 GHz 2.99 GHz

504 MB RAM

Windows XP Professional SP2 Verze 2002

Hry na slabý PC

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kangaroo*
hodnocení

2x

A jaká je tam grafika?

Jinak obecně doporučuji

F1 200X

Colin McRea rally

Quake 2 a 3

GTA 1,2,3

Unreal

Medal of Honor

Soldier Fortune

Max Payne

Fifa 200X

Diablo

?Return castle of Wolfnstein?

ozzy14letsplays*
hodnocení

Jak mám zjistit jako mam grafárnu přes spustit a dxdiag?

Díky doporučené hry. :)

hodnocení

2x

Záleží na grafické kartě. Můj starý PC je prakticky stejný a s grafikou Nvidia 6600 se na něm dá hrát v rozumném rozlišení bez škubání i GTA San Andreas, Mechwarrior 3 + Pirates moon, snad všechny starší NFS, Far Cry, samozřejmě strategie Warcraft, Starcraft, C&C. Pokud je tam jen nějaká šmejd grafárna na desce, bude to horší. To snad jedině Duke Nukem 3D :)

zajixxx*

Call of duty 1, 2 , Counter strike 1,6, World of Warcraft, Max Payne, DOOM 3, Quake 4... atd. To jsem hrál na Pentium 4(3Ghz), 512RAM, GEForce FX5500... v hratelné podobě...

tajemnej*

Vim, ze se na tohle neptas.. Ale pouvazoval bych nad pridanim operacni pameti RAM. Mas 500 MB, v dnesni dobe sezenes 2GB za 500 Kc.. Jinak dvoujadro neni uplne nejhorsi, napis sem jeste jakoumas grafickou kartu.. Jinak dobranje mafia 1 - klasika, ale zabavi na dost dlouho..

lechuja
hodnocení

0x

Já bych doporučoval:
NFS Most Wanted, Empire Earth a asi Heroes Might & Magic.

Jaké žánry preferujete?

ozzy14letsplays*
hodnocení

Mě to je jedno ale byvěj mě spíše auta

praivo*

Live for Speed, Richard Burns Rally, pokud máš trochu slušnou GPU tak i Race 7 a RaceRoom Racing Experience (a jiné hry od SimBinu). Doporučuji volant...

nickolas
hodnocení

0x

Solitaire, piškvorky, lodě.

ozzy14letsplays*
hodnocení

Né dementní odpovědi.

nikilauda
hodnocení

0x

Grand Prix 3 a 4 byli super.

petrkess*
hodnocení

0x

Starcraft

Blitzkieg 1 a 2

Sudden Strike

Fallout 1, 2 a Tactics

Keltští králové

Civilization 2 nebo 3

Operace Flashpoint

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]