Nejste přihlášen/a.
Zdravim...pred par dny jsem si poridil hru legend of Grimrock a musim rict ze dlouho opravdu dlouho me takhle nebavila nejaka hra,vetsinu dnesnich her bud nedohraju do konce nebo se musim premlouvata bych ji vubec dohral, tady jsem se modlil aby nebyl jeste konec.Nojo stary hry maji svoje kouzlo.Kazdopadne po 4 umornych dnech kdy jsem dohral grimrocka nemam co hrat :D Hledam uz od rana nejakou dobrou dungeonovku,neznate nekdo prosim? Nejlip co nejvic ve stylu Brany Skeldanu,rad bych aby tam byli mesta a obchodnici...Predem rikam ze jsem Serii might and magic,brany skeldanu,cardhalia,Ishar uz bohuzel nejednou dohral tak nejaky dalsi jestli neznate.Hlavne ne stary vykopavky jako dungeon master to uz bych musel pres ms dos a to se mi nece.Dekuju moc za kazdou radu
Pokud by to nemusel být vyloženě dungeon, můžete vyzkoušet RPG z prověřené série The Elder Scrols, nebo Gothic... otevřené světy mají také něco do sebe.
Tak sorry no, ale jsou i tací...
Pokud chceš něco starého, tak určitě někde najdeš Stíny nad Rivou.
Co si pamatuju, že bylo super, tak byl Dungeon Keeper 2... byť to asi přesně nespadne do té tvé škatulky.
Dungeon keeper doporučuji, hrával jsem to kdysi u kámoše. Dokonce je to i na steamu, akorát asi trošku zmodernizované a jmenuje se to War for the Overw/....
To jsem hraval jako dite,mam spise opravdu chut na dungeonovku nemuzu porad najit nic kvalitniho asi jsem uz vse hral :/ a stejne to neni ten typ hry co hledam ja hledam opravdu dungeonovku ala dungeon master
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.